BMW

I samarbete med fullservicebyrån Whydentify tog vi fram karriärsajter för BMW och Mini enligt deras grafiska profiler. Syftet var att centralisera rekryteringen för samtliga återförsäljare, först i Sverige och sedan i Norge.

I början av 2015 blev vi kontaktade av Whydentify; en fullservicebyrå som specialiserar sig på Employer Branding, HR-kommunikation och rekryteringsannonsering. De jobbade med BMW som ville hjälpa sina återförsäljare genom att centralisera rekryteringen för samtliga återförsäljare av BMW, och Mini som också ägs av BMW Group. Först i Sverige, men senare även i andra länder.

Återförsäljarna skulle inte längre själva behöva rekrytera utan BMW skulle centralt lyfta fram hur det är att jobba för dem och exponera jobbannonserna som sedan skulle hanteras av ett externt rekryterings- och bemanningsföretag. De behövde därför en stabil responsiv karriärsajt som kunde importera jobbannonserna från externa rekryteringssystem.

BMW:s hemsida.

Vi gjorde hemsidorna för BMW Sverige och MINI, och har sedan dess fortsatt att vidareutveckla dem. De har även implementerats i Norge, och kan i framtiden även komma att implementeras i fler länder.

Vi har byggt importfunktioner för rekryteringslösningar som exempelvis ZeroLime och Webcruiter.

Vill du också ha en hemsida som kan importera jobbannonser eller annat externt innehåll?

Kontakta oss

eller läs mer om hur det är att jobba med oss först