Uppsalaekonomerna

Vi skapade en responsiv och användarvänlig hemsida till Föreningen Uppsalaekonomerna. Några saker som var viktiga för dem var enkel administration för många inblandade samt hantering av företags jobbannonser.

Eftersom vi arbetat tillsammans med Föreningen Uppsalaekonomerna i ett flertal år, och bland annat byggt ett mässystem till Kontaktdagarna, vände de sig naturligt till oss när deras organisation behövde en ny hemsida.

Tillsammans med representanter från föreningen tog vi fram en responsiv design där fokus ligger på att presentera föreningens verksamhetsområden. Denna design implementerades sedan i WordPress så att de själva enkelt kan uppdatera innehållet. Eftersom att föreningen har många personer engagerade inom flera olika områden var det extra bra med ett admingränssnitt där de kan uppdatera informationen själva. De har även en sektion de kallar Career Service, där företag kan publicera jobbannonser riktade till föreningens medlemmar.

Uppsalaekonomernas hemsida.

Vi samarbetar löpande med Uppsalaekonomerna för att de ska få ut så mycket som möjligt av hemsidan, samt för att implementera nya funktioner som följer av nya krav och önskemål. För att föreningen ska kunna följa upp och återkoppla till sina kunder hur det har gått för jobbannonserna hjälpte vi dem exempelvis med att implementera statistik för detta med hjälp av funktionen Enhanced Ecommerce i Google Analytics.

Vill du också ha en hemsida som underlättar hanteringen av sajten för dig och dina medarbetare?

Kontakta oss

eller läs om hur det är att jobba med oss först