Skylto

Tryckeriet Skylto i Orsa ville skapa ett verktyg där de kunde låta kunderna göra en del av jobbet. Produkten blev Skylto – den fantastiska skyltmakaren och resultatet blev lägre priser för kunderna och lägre kostnader för företaget.

Vi blev kontaktade av Conny på tryckeriet Skylto i Orsa. Han berättade att han hade ett problem; hans designers lade ner mängder av timmar på att göra små jobb till kunderna. Ofta väldigt standardiserat, men dock tidskrävande när det var många kunder. Detta gjorde att designerna inte hade tid att göra sina övriga uppgifter, samt att priserna blev relativt höga för att täcka designernas arbetskostnad.

Conny hade en idé om att skapa en hemsida med ett verktyg där kunderna själva kunde designa sina produkter, vilket skulle ge de anställda mer tid till att göra det de egentligen skulle och samtidigt ge kunderna lägre priser.

Det var ett stort projekt där vi gav WordPress och WooCommerce avancerade kostymer. Men efter mycket kodande och testande blev Skylto – den fantastiska skyltmakaren klar! Och kunderna blev nöjda med det lägre priset och valfriheten verktyget innebar.

I dag sker vidareutveckling av hemsidan främst av Skyltos egna webbutvecklare, men vi hjälper till ibland med så väl rådgivning som kodning.

Skyltos fantastiska skyltmakare är ett exempel på ett verktyg, där vi effektiviserar arbetsflödet och ökar värdet av din tjänst eller produkt. Läs mer om verktyg.

Har du också en produkt eller tjänst där du skulle kunna erbjuda dina kunder ett mervärde?

Kontakta oss