Övriga tjänster

Vi har ett antal andra tjänster att erbjuda förutom hemsidor och verktyg; serviceavtal, innehållsbearbetning, fotografering, bildbearbetning och film, grafisk profil samt annonsering på nätet.

Serviceavtal

Kunder hos Webbgaraget har alltid 1 månads fri support från aktivering, det vill säga från att vi lägger upp hemsidan på en tillfällig adress för testning samt inläggning av innehåll. Under denna tid får du som kund hjälp med eventuella frågor vid inläggning av innehåll och eventuella justeringar.

Vi är dock av åsikten att en hemsida aldrig blir klar utan att det är något levande som man behöver uppdatera, optimera och förändra så att det passar ens syften och följer utvecklingen. För att förenkla detta för dig som kund erbjuder vi två serviceavtal; bas och plus.

Innehållsbearbetning

Vi hjälper er att ta fram texter som lockar till läsning och som är anpassade så att sökmotorerna finner innehållet intressant, vilket bidrar till en högre ranking när en besökare söker via exempelvis Google. Vi kan bearbeta era befintliga texter eller ta fram helt nya åt er, allt efter era önskemål.

Fotografering, bildbearbetning och film

Bilder, både stillbilder och rörliga bilder, är väldigt viktiga för hemsidans utseende och mottagande hos besökaren. Intressanta och attraktiva bilder på hemsidan bidrar också till att hemsidans innehåll delas i högre utsträckning av besökarna och på så sätt kan besöksantalet öka.

Vi hjälper er att ta fram bilder och filmer som ser bra ut och är anpassade för att visas på både små och stora skärmar.

Grafisk profil

Saknar ni en grafisk profil eller är det dags att förnya den?

Vi hjälper er att ta fram en modern grafisk profil med färger, typsnitt och logotyper som fungerar både på webben och i tryck. 

Adwords / annonsering på nätet

Hur noga man än anpassar sin hemsida för sökmotorer så är det alltid så att annonser hamnar allra högst upp på söksidan. Vi hjälper er att annonsera för att på så sätt öka trafiken till hemsidan och ge er mer avkastning på er investering.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss