Arbeta med Webbgaraget

Vårt mål att dina kunder ska vara nöjda, därför ger vi dig alltid vår ärliga åsikt som är produkten av många års erfarenhet. Genom att skapa användarvänliga och stabila verktyg och webbplatser effektiviserar och underlättar vi vardagen för dig och ditt företags kunder. Vi skapar skönhet inifrån och ut.

Här på Webbgaraget bygger vi digitala verktyg och webbplatser som är mer än bara snygga. Utgångspunkten för vårt arbete är alltid att det ska vara användarvänligt och funktionellt – oavsett om det handlar om att en besökare ska hitta rätt, eller att du längre fram vill lägga till en funktion.

På den användarvänliga grunden lägger vi sedan på ett snyggt utseende. För det är sant som det så ofta sägs; skönhet kommer inifrån. Ett snyggt skal på en dålig grund resulterar bara i frustration från användarna. Det snygga skalet spelar dock också en viktig roll i kampen om besökare och kunder.

Du kan läsa mer om vår arbetsprocess här

I våra ögon är du en långsiktig partner, så allt vi gör utgår från att vi kommer att jobba tillsammans under en lång tid framöver. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt att exempelvis lägga till nya funktioner, och vi hjälper dig gärna att vidareutveckla din webbplats eller ditt verktyg.

Efter att ha varit aktiva inom branschen sedan 2008 har vi dessutom sett mycket bra – och minst lika mycket mindre bra. Därför har vi också åsikter om det mesta. Vi vill ju att ditt projekt ska lyckas! Och anlitar du oss så gör du det antagligen inte för att vi ska sitta tysta och hålla med om allt, då finns det billigare alternativ. (Eller dyrare, beroende på hur man ser det.)

Vill du anlita oss? Kontakta oss med hjälp av formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

alternativt ring +46 7 22 87 87 88
eller skicka ett mail till rickard@webbgaraget.se med mer info.

Vill du läsa mer om hur vi jobbar med hemsidor och se exempel på tidigare arbeten?

Läs mer om hemsida

eller läs mer om våra serviceavtal