Jobba hos Webbgaraget

Här på Webbgaraget är vi en skön blandning av människor som tillsammans skapar så väl tekniska lösningar som företagets framtid. Kombinerat med förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, massage, tjänstepension och möjlighet att jobba från så väl hemmet som Bali – när du inte är på kontoret i slottet – hoppas vi att du ska kunna trivas lika bra som vi gör.

Om Webbgaraget

Det började år 2008 med tre ingenjörsstudenter som behövde ett sommarjobb. Webbgaraget såg dagens ljus, och även om det tidvis kunde vara kämpigt att driva ett företag på sidan om tuffa heltidsstudier så lönade det sig. När de var färdiga med studierna hade de redan byggt upp en kundbas och kunde genast satsa helhjärtat på Webbgaraget.

Hösten 2014 gick webbyrån Snowbits ihop med Webbgaraget. Vi har flyttat till större lokaler två gånger och vunnit så väl priser som lärdomar för livet. Nu ser vi fram emot många fler år i garaget. Eller snarare slottet. Kanske du också?

Vi söker dig som är…

  • webbutvecklare och bygger robust och strukturerat i PHP, HTML5, (S)CSS och JavaScript. Du har förmodligen erfarenhet av att bygga skräddarsydda teman och plugin till WordPress eller mer interaktiva webbapplikationer i JavaScript med ramverk som AngularJS och Laravel. Det är också meriterande om du är bekväm med versionshantering i Git.
  • UX:are och webbdesigner med programmeringsintresse. Du gillar att hitta lösningar som gör livet lättare för kunderna samt att designa användarvänliga och nyttoskapande webbapplikationer och hemsidor. Förutom design behärskar du även frontendutveckling i HTML5 och (S)CSS.
  • projektledare och arbetar transparent och organiserat med kundens bästa i åtanke. Du har kanske jobbat med webbutveckling eller webbdesign tidigare och har en bra känsla för de tekniska möjligheterna och svårigheterna med webbutveckling.

En dag på slottet

En dag på slottet består av hårt arbete, men även av en arbetsmiljö där vi välkomnar nya idéer, tycker att hälsan går först och har nära till skratt.

Vi förväntar oss att du ska göra ditt bästa, och i gengäld får du förmåner som exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, massage en gång i månaden, tjänstepension och möjlighet att jobba hemifrån ibland – eller kanske från Bali?

Eftersom att vi är ett litet företag har du alla möjligheter i världen att påverka såväl din egen som företagets framtid. Oavsett om det handlar om vad vi ska handla till frukosten på måndagsmötet, eller hur vi ska jobba tillsammans, är vi intresserade av att höra din åsikt.

 

Berätta om dig själv

Men nu är det slutpratat om oss, och dags för dig att berätta om dig själv. Vem är du, och vad kan du bidra med här hos oss på slottet?

  • Accepted file types: pdf.
  • CV / Meritförteckning
    Välj fil
    CV / Meritförteckning

Vill du läs mer om hur vi jobbar med våra kunder först?

Läs om vårt arbetssätt