Mäklare Kulling

Mäklare Kullings nya hemsida är enkel, men kraftfull då den kopplar ihop två världar; hemsidan och mäklarsystemet Fasad. Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och förbättra sajten.

Mäklare Kulling var tidigare del av en större mäklarkedja, så när de valde att gå sin egen väg behövde de ett nytt yttre. Designern Henrik Gistvall tog fram den grafiska profilen, och vi på Webbgaraget tog hand om den responsiva sajten.

Efter ett inledande möte började vårt arbete med att ta fram interaktionsdesign; det vill säga att vi gjorde enkla skisser av funktionerna och elementen på hemsidan – utan design. Det gör det enklare att fokusera på att skapa en användarvänlig och funktionell hemsida.

Sedan var det dags för designern Robin Ramsell att lägga på grafiken, med utgång från den grafiska profilen. Slutresultatet blev en fräsch och modern design med många färgklickar och detaljer som lyfter.

Integration med mäklarsystem

Hemsidan är uppbyggd på ett sätt som gör den enkel att bygga vidare på, med en god struktur bakom kulisserna. Och eftersom att det handlar om en mäklarsajt är så klart integrationen med mäklarsystemet väldigt viktigt.

Mäklare Kulling använder mäklarsystemet Fasad, så vi skapade en koppling mellan Fasad och hemsidan. Nu importeras och visas objekten direkt på hemsidan, och ändringar så som visningstider och bud uppdateras automatiskt. Tack vare detta får de mer tid över till det de gör bäst – sälja bostäder.

Vi har även gjort sajter där vi importerat från mäklarsystemen Vitec/Capitex och Mspecs.

Arbetet fortsätter

Vi fortsätter att jobba vidare på hemsidan tillsammans med Mäklare Kulling. Till exempel analyserar vi statistik från Google Analytics och tar utifrån det fram förslag på förbättringar och justeringar som kan dra mer besökare, få dem att stanna längre och sprida hemsidan till nära och kära.

Mäklare Kullings dynamiska hemsida är ett exempel på en hemsida med fokus på användarvänlighet – för så väl användare som besökare. Läs mer om hemsidor.

Behöver du också en hemsida som når fram till din målgrupp?

Kontakta oss