Om Webbgaraget

Tre ingenjörsstudenter utan sommarjobb blev erbjudna att göra en hemsida sommaren 2008, och på den vägen är det. Sedan dess har Webbgaraget gått ihop med webbyrån Snowbits och vunnit så väl priser som lärdomar för livet.

Året är 2008 och ingenjörstudenterna Anders, Andreas och Erik funderar på vad de ska jobba med under sommaren. Så blir de tillfrågade om de kan bygga en hemsida till ett företag. Efter lite fundering bestämmer de sig för att anta utmaningen.

“Hela sommaren gick åt till att göra den sajten. Jag tror vi fick 10.000 kr för det, att dela på tre. Ingen vidare sommarjobbslön, men en start på någonting!”

– Anders

De fortsatte driva företaget på sidan om studierna, och som tidigare användare av det då icke etablerade konceptet “hyr din arbetsgivare” kunde de fokusera på att lära sig bemöta kunder och att arbeta med projekt. Och det lönade det sig. När de var färdiga med studierna hade de redan byggt upp en kundbas och kunde satsa helhjärtat på Webbgaraget.

Hela gänget samlat; Anders, Nicklas, Tim, Lisa, Göran och Rickard.

Hösten 2014 gick Webbgaraget ihop med Snowbits, en annan webbyrå i Uppsala, och i dag är vi sex personer som jobbar på Webbgaraget. Det har inte alltid varit lätt, men vi har vunnit så väl priser som lärdomar för livet. Nu ser vi fram emot många fler år i garaget. Eller snarare slottet.

Vårt team

Rickard Magnusson

Rickard Magnusson

VD & Konceptutvecklare
rickard@webbgaraget.se 070-446 22 72
Anders Lisspers

Anders Lisspers

Webbutvecklare & Projektledare
anders@webbgaraget.se 070-695 78 18
Nicklas Nordenmark

Nicklas Nordenmark

Webbutvecklare & Projektledare
nicklas@webbgaraget.se 070-276 84 30