Serviceavtal

Som vi ser det blir en hemsida aldrig klar. Den är något levande som man hela tiden kan optimera och göra bättre så att den tjänar sitt syfte. Vi har två olika avtal beroende på din ambitionsnivå.

Kunder hos Webbgaraget har alltid 1 månads fri support från aktivering, det vill säga från att vi lägger upp hemsidan på en tillfällig adress för testning samt inläggning av innehåll. Under denna tid får du som kund hjälp med eventuella frågor vid inläggning av innehåll och eventuella justeringar.

Vi är dock av åsikten att en hemsida aldrig blir klar utan att det är något levande som man behöver uppdatera, optimera och förändra så att det passar ens syften och följer utvecklingen. För att förenkla detta för dig som kund erbjuder vi två serviceavtal; bas och plus.

 

Serviceavtal Bas
Ett driftavtal för dig som vill hålla sajten säker och fräsch
5 GB utrymme på vår server
Uppgradering av WordPress, sektionssystem och plugin vid behov i Faktisk tidsåtgång faktureras två gånger årligen
Max 5 dagars responstid
Serviceavtal Plus
Ett timbanksavtal för dig som vill fortsätta optimera sajten för dina besökare
5 GB utrymme på vår server
Uppgradering av WordPress, sektionssystem och plugin vid behov i Faktisk tidsåtgång dras från timbanken
Max 3 dagars responstid
2 timmar i månaden till support och vidareutveckling

Serviceavtalet Bas är ett driftavtal där vi har din WordPress-sajt på vår server. För att hålla din sajt säker och fräsch uppdaterar vi WordPress-installationen då större versionsuppdateringar sker, ungefär en gång i kvartalet, samt att vi då uppdaterar eventuella plugin samt vårt sektionssystem om det används.

Serviceavtalet Plus är ett timbanksavtal som omfattar 2 timmar i månaden. Vi vill med plusavtalet arbeta tillsammans med dig och ditt företag för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering i hemsidan. Med timbanken får vi ett tätare samarbete vilket öppnar för att vi kan följa upp de uppsatta målen och komma med förbättringsförslag längs vägen. Här ingår också alla uppdateringar av WordPress, tillägg och sektionssystemet.

Tecknar man serviceavtal har man även en lägre timtaxa och en garanterad responstid på 5 (bas) respektive 3 (plus) vardagar.

Är du intresserad av att veta mer om våra serviceavtal är du välkommen att hör av er till oss!

Kontakta oss

eller läs mer om hemsidor och verktyg