Vår arbetsprocess

För att du ska känna dig trygg hos oss kommer här en liten presentation av hur vi brukar arbeta och vilka verktyg vi använder. På så sätt blir det tydligare för er hur processen mot vårt gemensamma mål kan se ut.

Lyckade projekt bygger på planering

En av grundbultarna i arbetet är att vi ska jobba tillsammans. Med det menar vi att vi brukar hålla en tät kontakt med våra kunder, där vi stämmer av elementära delar som till exempel design och interaktion. Därför börjar våra projekt med en tidsplan, som vi etablerar tillsammans med er.

Tänk efter före

De projekt lyckas mindre bra eller blir stressiga och jobbiga för alla parter har ofta en sak gemensamt; den vänstra kolumnen i bilden nedan har fått för lite tid. Genom att göra ett grundligt förarbete minskas tiden som behöver läggas ner i den högra kolumnen. Det är bättre att tänka efter före helt enkelt.

Vi använder Basecamp

Självklart ska vi träffas, prata och skicka e-post till varandra, men för projekt finns också andra verktyg. Vi brukar använda Basecamp som är ett onlineverktyg, skräddarsytt för projekt som dessa. Fördelen är att alla inblandade kommer åt all kommunikation, alla skisser och dokument som är samlade på ett och samma ställe. Det är busenkelt att använda, men vi hjälper er självklart att komma igång.

Testsajt på egen adress

Då vi har egna servar lägger vi upp hemsidan eller verktyget på en tillfällig adress när det är dags för er att exempelvis lägga in innehåll. Där gör ni även acceptanstestning, det vill säga kontrollerar att allt fungerar så som ni önskar. Genom acceptanstestningen upptäcker vi snabbt om det är något som inte fungerar som det ska eller om vi missuppfattat något och kan åtgärda det direkt. När allt är klart och ni känner er redo lägger vi upp det på er riktiga hemsida.

En månads fri support – därefter serviceavtal

Från det att vi har levererat hemsidan till er bjuder vi på en månads fri support. Då har ni möjlighet att ställa frågor (inga frågor är för dumma) om hur exempelvis hemsidan fungerar eller hur ni hanterar innehållet. När er fria support går ut erbjuder vi förlängt samarbete i form av ett serviceavtal.

Behöver du en strukturerad leverantör eller partner?

Kontakta oss

eller läs mer om hur vi jobbar med hemsidor och verktyg